Familie fotoshoot

Familiefoto’s kunnen dierbare herinneringen oproepen. Ook mooi als cadeau voor de ouders of als mooie foto voor aan de muur van het hele gezin. Een familie fotoshoot hoeft niet alleen met je eigen gezin zijn, maar kan ook met opa en oma, met alle broers en zussen, of met alle kinderen en kleinkinderen. Ook leuk zijn groepsfoto’s met vrienden of vriendinnen.

Voor de familie fotoshoot

Voordat de shoot plaats vindt, zal er eerst een geschikte datum en plaats worden vastgelegd. Heb je nog geen ideeën voor een locatie, dan kan ik altijd een paar suggesties doen. Ik ben altijd bereikbaar op mijn telefoon en mailadres.

Tijdens de fotoshoot

Er zal op locatie worden afgesproken. Tijdens de shoot gaan we in een ontspannen en relaxte manier mooie foto’s maken van de familie, gezinnen, stellen, of andere combinaties, om zo tot de gewenste resultaten te komen.

Een fotoshoot duurt gemiddeld tussen de 40 en 60 minuten. Uiteraard heeft de grootte van de groep, maar ook het weer en de omgeving hier invloed op.

Na de familie fotoshoot

Na de fotoshoot zal ik de foto’s gaan uitzoeken en bewerken. De mooiste foto’s zullen worden aangeleverd op USB of online via Wetransfer. Er worden ongeveer 50-60 foto’s aangeleverd. Dit aantal kan uiteraard afwijken.

Kosten en betaling

Een familieshoot tot 6 personen kost € 180,- incl. btw.

Gaat het om meer personen of om specifieke wensen zoals het maken van slechts 1 groepsfoto, neem dan contact met mij op voor een offerte op maat.

Bij het leveren van de foto’s krijgt u van mij de factuur. De betalingstermijn hiervan is 14 dagen.

In geval van afstanden verder dan 20 km, zal er een extra bedrag van € 0,39 per/km worden gerekend.