Niels de Pagter

Ik ben Niels de Pagter een fotograaf uit Rijssen.

Fotografie is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby. Tijdens mijn jeugd was ik al veel met fotografie bezig en ook tijdens mij studies Industrieel Product Ontwerpen en Industrieel Ontwerpen kwam ik in aanraking met fotografie. Tijdens deze studies kreeg ik niet alleen mijn eerste spiegelreflex camera, maar leerde ik ook veel over belichting.

Na mijn studie ben ik verder gegaan met het maken van websites, iets wat ik tijdens mijn studie al als bijbaan bezigde. Fotograferen bleef mij echter altijd interesseren en sinds een paar jaar fotografeer ik ook beroepsmatig. Ik leer zo elke dag meer en probeer mij altijd verder te ontwikkelen.

Ik vind het geweldig om de speciale dag van een bruidspaar te mogen vastleggen of een fotoshoot van een familie te doen. Het creƫren van waardevolle herinneringen geeft mij veel voldoening. Fotografie is niet alleen technisch, maar ook sociaal een geweldig vak.

Fotograaf: Marjoly Fotografie