Thijs en Marije

Elke bruiloft is weer anders en dat maakt het ook zo leuk. Op deze bijzondere dag van Thijs en Marije mocht ik van vroeg in de ochtend tot laat in de avond de foto’s maken. Voor dit leuke stel was het vooral belangrijk om het verloop van de dag zo goed mogelijk vast te leggen. Van een ceremonie in het oude stadhuis van Haaksbergen tot een kerkdienst in de Roomse kerk en van klaarmaken op de boerderij van haar ouders tot en met een groot feest met live band bij Het Hagen. Ik heb tijdens deze dag emotionele momenten, relaxte pauzes, een eerste dans, bijzondere ceremonies en nog veel meer mogen vastleggen.

De bruiloft van Thijs en Marije was een dag die ik nooit zal vergeten, en ik ben vereerd dat ik er de hele dag bij mochten zijn om al deze kostbare herinneringen vast te leggen. Het was een viering van liefde en verbondenheid die ik graag met jullie wil delen via deze prachtige foto’s.

En als je dan na de tijd nog een grote bos bloemen met extra bedankje krijgt met daarnaast ook nog een mooi geschreven kaart met foto van jezelf in actie tijdens de bruiloft, dan weet je dat het een geslaagde reportage is. Veel geluk samen en wat was het een mooie dag.